Tafelronde Lelystad laat kinderen zeilen!

Op zaterdag 29 april heeft een groep van 34 kinderen en begeleiders van zorgboerderij Hoeve Vredeveld uit Lelystad een zeilboot tocht op het IJsselmeer gemaakt. Tijdens de bootreis mochten de kinderen helpen met zeilen hijsen, aan het stuurwiel staan en kregen ze van de kapitein een lesje scheepstaal.

De bootreis is aan de zorgboerderij aangeboden door Tafelronde 168 Lelystad en uitgevoerd in samenwerking stichting One Fine Day uit Lelystad. Om deze beleving aan te kunnen bieden heeft Tafelronde 168 Lelystad in december 2016 hutspotpakketten verkocht in Lelystad en Dronten. De overweldigende afname van hutspotpakketten heeft dusdanig veel geld opgebracht dat Tafelronde 168 Lelystad ook drie speelgoedkisten, volgeladen met piraten-speelgoed aan stichting One Fine Day kon schenken.

Tafelronde 168 Lelystad schenkt nog een extra geldbedrag aan Stichting One Fine Day zodat er nog een zeilboot tocht georganiseerd kan worden, dit keer voor kinderen van jeugdhulp organisatie Vitree.

Geplaatst door Tafelronde 168 Lelystad op zaterdag 29 april 2017