Nieuwe editie TR168 Wielerronde – 13 mei 2018

Vorig jaar hebben we voor de eerste keer de TR168 Wielerronde in Dronten georganiseerd. Dit was een zeer succesvolle eerste editie waarbij we met 120 fietsers ruim 2.000 euro hebben opgehaald voor Spieren voor Spieren.

En we hebben goed nieuws! Zondag 13 mei vindt er een nieuwe editie van de T168 Wielerronde plaats (bijgaand de flyer). We brengen jullie daarom graag op de hoogte van onze nieuwe editie waarbij we ons dit jaar gaan inzetten voor Stichting Langs de Zijlijn (www.langsdezijlijn.com). Deze stichting ondersteunt kinderen uit gezinnen die getroffen zijn door kanker. Zo organiseert de stichting een landelijke dag om ouders en kinderen met elkaar in contact te brengen en worden er diverse workshops georganiseerd om kinderen te ondersteunen bij het omgaan van de ontstane situatie. TR168 Wielerronde-2018

Ook dit jaar organiseren we een prachtige toertocht met routes van 50 en 100 km door het aantrekkelijke Flevolandse landschap. Dit jaar hebben we diverse ‘challenges’ (optioneel) in het parcours opgenomen zodat de sprinters onder ons even de benen kunnen testen. Er is een individueel klassement waarbij de renners met drie beste tijden een prijs ontvangen (tijdsbepaling via Strava).

Zien we jou op Zondag 13 mei om 10:00 uur aan de start in Dronten? Schrijf je dan gelijk in voor onze prachtige Tafel Wielerronde. Het is mogelijk om individueel in te schrijven, maar natuurlijk zien we je ook graag met je (vrienden)groep, familie of met collega’s. Opgeven doe je eenvoudig door een reply op dit bericht, via het contactformulier op de website of via Facebook. Je kunt je vanzelfsprekend ook op de dag zelf inschrijven.