Tegen Zinloos Geweld

Drakenboot Race Tegen Zinloos Geweld – 2011

Op zaterdag 25 juni 2011 heeft Tafelronde 168 Lelystad een evenement georganiseerd om geld in te zamelen voor het goede doel.

Op een regenachtige zaterdagochtend werden de laatste voorbereidingen getroffen voor dit unieke evenement.

Na de schippersbriefing werd rond 12:00 uur het eerste startschot gelost voor de eerste Drakenbootrace in de Bataviahaven van Lelystad. Direct barstte een hevige maar sportieve strijd los tussen de 16 deelnemende teams, waaronder vertegenwoordigd de provincie Flevoland en gemeente Lelystad.

Ondanks de regen werd er fel gestreden om de hoofdprijs. Uiteindelijk gingen de Giant Dragons er met de eer vandoor.

Maar de echte prijs werd natuurlijk in ontvangst genomen door Bart Wisbrun. Hij ontving uit handen van de voorzitter van Tafelronde 168 – Lelystad een cheque ter waarde van € 6.250,- voor zijn landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld (STZG).

De drakenbootrace werd georganiseerd door Tafelronde 168 – Lelystad. Doelstelling was om door sponsoring en deelname aan de drakenbootraces zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, de landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld (STZG).

Tafelronde 168 – Lelystad is dan ook trots en blij met het behaalde resultaat. Op een zeer leuke manier is € 6.250,- ingezameld ter ondersteuning van de landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld (STZG). Daarnaast is tevens een meerjarig evenement neergezet.