Voedselbank

Naast de grotere serviceprojecten van Tafelronde 168 – Lelystad, mag ook de jaarlijkse Sinterklaas traditie in December niet ontbreken. Dit traditioneel Nederlandse feest wordt ieder jaar door Tafelronde 168 – Lelystad gebruikt om geld in te zamelen voor een goed doel.

Rond de verjaardag van de goedheiligman bewijst Tafelronde 168 – Lelystad, de kinderen in Lelystad, Dronten en Zeewolde een dienst door hen de felbegeerde presentjes persoonlijk te overhandigen namens Sinterklaas.

Ook in 2011 heeft de Tafelronde 168 РLelystad een 14-tal gezinnen vereerd met een bezoek van de goedheiligman en 2 van zijn zwarte kornuiten. De opbrengst van de Sinterklaas actie 2011 is grotendeels naar het Kilimanjaro project gegaan. Echter naast dit geweldige initiatief, heeft Tafelronde 168 РLelystad besloten de rest (250 euro) te doneren aan de Voedselbank Lelystad: http://www.ido-lelystad.nl/Voedselbank/tabid/61/language/nl-NL/Default.aspx

De cheque van 250 euro is op 13 januari 2011 overhandigd aan deze organisatie. De Tafelaars konden zelf ‘proeven’ aan het werk van deze organisatie tijdens een kort bedrijfsbezoek en rondleiding in Lelystad.